Despre Proiect

Real Online s-a născut din dorința de a ajunge în inimile cât mai multor oameni și de a le transmite viziunea noastră despre educație. Noi, fondatoarele Real Education, suntem în mediul online de patru ani de zile și, în mare parte, doar prin această modalitate am creat și promovat proiecte, am influențat și inspirat oameni. Ceea ce vom prezenta în emisiunile noastre vine în completarea activității de la centru, dar având un public mult mai larg; folosindu-ne de mai multe resurse, vom putea să transformăm mediul educativ din Buzău, și, de ce nu, și cel de divertisment.
Ni s-a alăturat un om cu experiență, care a lucrat în ultimii 20 de ani în mass media, în presa scrisă, în radio și în televiziune. Alături de realizatorul de emisiuni, Aurelian Ivan, avem ca obiective:
✔️ schimbarea percepției despre ceea se promovează în online;
✔️construirea primei platforme online de educație și entertainment din Buzău;
✔️ descoperirea talentelor native, adică, pe acei copii și/sau adulți care ar putea să facă o carieră în media;
✔️ modelarea acelor copii și adulți, care s-au imaginat mereu pe o scenă sau în fața unei camere, dar nu au avut mentorul potrivit sau nu au știut de unde să înceapă;

Suntem într-un oraș mic, dar vrem să lucrăm la standardele televiziunilor naționale, și putem face acest lucru în online.
Emisiunile pe care le vom realiza vor fi versatile și pot ajuta foarte mult la promovarea afacerilor din Buzău. Dacă până acum ai crezut că ești cunoscut, imaginează-ți să fii gazda unei emisiuni realizate de o echipă profesionistă care se va ocupa și de creșterea ta în online!

Căutăm acei copii și adulți care sunt pasionați de televiziune și vlogging, pe care îi putem antrena pentru a face performanță prin participarea la cursul de televlog, de aceea vom face o selecție a tuturor celor interesați. Te așteptăm la casting!

Vreau la casting!