Child playing with cartoon TV

Despre curs

Vino la cel mai nou curs pentru copii, cursul de televlog

Luni: 18:30 – 19:30
Copii între 9 ani – 13 ani

Vrei să înveți să faci vlogging sau să intri în lumea televiziunii și să descoperi cum să comunici convingător? Vino să înveți cum se prezintă o știre, cum să vorbești în fața camerei de luat vederi. Vino la cel mai nou curs pentru copii, ȘCOALA DE TELEVIZIUNE REAL ONLINE. Aici, cei mici vor învăța să vorbească și să se prezinte în fața colegilor, a camerei de filmat și a publicului printr-o metodă educațională creată special pentru copii.

Ce mai învață!

Copiii învață să își gestioneze emoțiile, să își dezvolte capacitatea de autocontrol, spontaneitate, să își dezvolte un fin simț al viziunii estetice, să își descopere potențialul și talentul artistic. Mai mult, vor dezvolta abilități de comunicare cu ceilalți copii și cu adulții;

Au o finalitate practică!

Fiecare copil prezintă o știre ce va fi inclusă în producțiile video ale televiziunii de educație REAL ONLINE, ce se lanseaz odată cu acest curs.

Îmbunătățește relația părinte-copil!

Părinții vor vedea rezultatele în mod direct în cadrul întâlnirilor individuale de feedback cu părinții, vor vedea rezultatul în cadrul producțiilor video ale televiziunii REAL ONLINE.

În cadrul Modului de Începători și al Modului de avansați cursurile sunt săptămânale și durează o oră și jumătate. În fiecare săptămână, copiii studiază alternativ câte una din cele două discipline: tehnici de interpretare în fața camerei de filmat, dicție pentru copii.

PENTRU CINE?

Programul se adresează:
– copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 ani – 13 ani și 14 ani – 18 ani;
– adolescenților și adulților cu vârsta cuprinsă între 18 ani -50 ani.
Numărul minim de cursanți în grupă: 5.
Numărul maxim de cursanți în grupă: 10.

Căutăm acei copii și adulți care sunt pasionați de televiziune și vlogging, pe care îi putem antrena pentru a face performanță prin participarea la cursul de televlog, de aceea vom face o selecție a tuturor celor interesați. Te așteptăm la casting!

Instructor

Aurelian Ivan a lucrat peste 20 de ani în mass media națională și locală. Este realizator de emisiuni de televiziune și radio. Câțiva ani a semnat articole și în presa scrisă. Are o imagine de ansamblu asupra acestor medii de informare pentru care a realizat numeroase știri, emisiuni, reportaje și documentare. De câțiva ani este antreprenor, se ocupă de afaceri în domeniul IT și în producția de televiziune pentru mediul online. Ultimele emisiuni de televiziune pentru mediul online semnate de el sunt alături de cunoscutul om de televiziune Dan Negru. Lucrează și cu alte vedete de televiziune din București. Iubește ceea ce face , nu îi place să vorbească mult despre realizările sale. Te provoacă să vii să îl cunoști și să înveți de la el tot ceea ce știe.