Instructor

Ana-Maria Negru

Ana-Maria Negru este absolventă a Academiei de Studii Economice – secțiunea Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de valori și co-fondator al Centrului Educativ Real Education.

Experiența de mamă a determinat-o pe Ana-Maria să își extindă aptitudinile educative și în viața altor copii, multiplicând grija, atenția și îndrumarea oferite copiilor ei. Prin urmare, a ajutat mulți copii prin prisma unui ONG, dar și pe cont propriu. Implicarea ei a constat atât în ajutorarea copiilor cu posibilități financiare limitate, cât și în formarea și educarea lor prin programe educaționale și activități creative.

Ana-Maria și-a descoperit simțul strategic, de aceea a continuat să învețe și să se perfecționeze în acest sens, urmând cursurile de aritmetică japoneză ale Centrului Educațional Dilana.

În prezent, Ana-Maria este instructor de soroban și continuă să se implice în educația copiilor prin transmiterea cunoștințelor pe care le-a dobândit despre una dintre cele mai puternice metode de dezvoltare a minții.

Cursuri