4.9

Învăț să circul în siguranță

Gratuit pentru cursanții noștri​

Kids drive car in entertainment center.

Despre curs

Curs pentru dezvoltarea competențelor de siguranță personală pe drumurile publice. (pentru copii și adolescenți).
 
Oricât de mult ne-am dori să rămână în atenta noastră supraveghere, uneori chiar nu este posibil. Copilul începe să exploreze spațiul social în absența părinților și este necesar ca cei mici să cunoască regulile de traversare și că spațiul sigur pentru deplasare este trotuarul, că strada nu este un loc sigur pentru joacă. 
 
Vom discuta despre: vârstă de la care pot ocupa copiii locul din dreapta al pasagerului, atât de râvnit, comportamentul ce trebuie adoptat pentru a evita incidentele în mijloacele de transport în comun sau de la ce vârstă se pot deplasa cu bicicleta pe drumurile publice și în ce condiții. 

Instructor

comisar poliție IPJ Buzău

Comisar de poliție Emilia Mihăilescu este expert în bunăstarea copilului în familie și societate, cu o experiență de patru ani și jumătate în domeniul protecției drepturilor copilului.
De 17 ani lucrează în poliție, în prezent este șef Birou Siguranța Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, după ce timp de 15 ani a desfășurat programe și proiecte pentru prevenirea vitimizării minorilor. 
 
Împreună cu echipa sa – inspector principal de poliție Diana Mihai și subinspector de poliție Gabriela Crăciun va susține cursul ”Învăț să circul în siguranță!”, curs pentru dezvolarea competențelor și deprinderilor de siguranță personală în timpul deplasării pe stradă.