4.9
50 min

Fitness și îndrumare nutrițională

50 lei

Fit girl workout with fitness ball in gym. Sport helath fitness lifestyle concept

Despre curs

Antrenamente utilizate:
 
1. Antrenamentul funcțional.
– abordare multidisciplinară care implică coordonarea, forța musculară și rezistența (musculară și/sau cardio respiratorie) pentru provocările motorii cotidiene și prestațiile sportive;
– implică mai multe grupuri musculare și articulații, utilizându-se lanțuri kinetice și punându-se accent pe musculatura trunchiului-core (centrul de stabilizare).
 
2. Antrenamente de tip circuit.
– executarea de 6 sau mai multe exerciții fără pauză între ele, într-o succesiune continuă.
 
• Tehnici de antrenamente finalizate cu hipertrofie.
 
Vom alege antrenamentul potrivit pentru tine ținând cont de principiile de bază și de scopul urmărit, având în atenție siguranța, progresia și corectitudinea executării.  
 
Mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor sunt esențiale, stretching-ul având un rol important în cadrul antrenamentului deoarece oferă numeroase avantaje reale precum scăderea senzației de oboseală, îmbunătățirea articulației, îmbunătățirea respirației, dezvoltarea conștiinței de sine, reducerea stresului fizic, efecte relaxante și calmante.
 
Cursanții au acces la vestiar și la cabină de duș.
 
50 lei/ședință – 50 de minute
Miercuri: 18:00 – 18:50.

Instructor

Marius-Alexandru Baciu este instructor autorizat de fitness, absolvent al centrului de instruire Fitness Scandinavia School, una dintre cele mai prestigioase școli de fitness din țară, fiind certificată de cele mai importante instituții în educația de fitness.      
 
Marius iubește această activitate, dovada stă în cei 15 ani de activitate, ani în care a predat și a antrenat cu multă dăruire și pasiune.
 
În prezent, Marius își desfășoară activitatea ca instructor de fitness în cadrul sălii Aim Fit Buzău, acolo unde motivează și inspiră buzoienii pasionați de sport să își transforme corpul, dar și viața. Profesionalismul și seriozitatea sunt calitățile care îl caracterizează pe Marius,  iar buna dispoziție are un rol principal în activitatea desfășurată. În afară de pasiunea evidentă pe care o are pentru această meserie și satisfacția de a ajuta oamenii, Marius crede cu tărie că una dintre principalele modalități prin care se poate realiza conexiunea între minte, corp și suflet este prin sport, iar sănătatea este influențată în mod direct de alegerile noastre, de aceea timpul alocat pentru aceasta poate fi esențial.
 
Marius nu este doar un instructor de fitness, ci este acel instructor atent la îmbunătățirea calității vieții celor care îl aleg ca mentor, este versatil, putând lucra cu grupuri sau individual, în ședințe de antrenament unu la unu și un aspect foarte important este că îi plac copiii și interacțiunea cu aceștia.