Animator

Zabi Tudor

Zabi Tudor este animator pentru copii și instructor de teatru. A studiat actoria și începând cu anul 2008 se implică în diferite proiecte teatrale organizate în orașul Buzău. În 2010 descoperă animația la petrecerile copiilor și se dedică exclusiv acestei activități! Sunt peste 500 de personaje pe care le-a însuflețit de-a lungul timpului deținând momentan 270 de costume!
Zabi Tudor crede în propria filozofie în ceea ce privește animația, și, anume că, trebuie respectat copilul, acestuia oferindu-i-se servicii de calitate, seriozitate dar mai ales multă, multă iubire! 
Nelipsită de la petrecerile pentru copii, Zabi întreține atmosfera cu jocuri care de care mai antrenante și mai trăsnite, aducând plusul acela de energie și vibe pozitiv de care are nevoie orice eveniment!
Pe lângă petrecerile pentru copii, aceasta predă și cursuri de actorie în mediul privat, atât pentru copii cât și pentru adulți!
Deasemeni, activează ca actor în diferite proiecte TV, seriale românești, reclame, iar în curând o vom putea vedea pe micile ecrane la un renumit show de talente.
 

Cursuri