Instructor

Mihail Maxim

Mihail este pictor autorizat, membru al filialei Uniunea Artiștilor Plastici din București, pictor bisericesc, absolvent al Școlii de Pictură Bisericească Română și teolog, student în anul patru la Facultatea de Teologie ”Iustin Patriarhul” din București.

Activitățile și responsabilitățile principale sunt realizarea de schițe, desene și anumite picturi în funcție de concepția și ideile clienților, prezentând ulterior semnificația și posibilitățile acestora în vederea obținerii unei lucrări excepționale.

Mihail este un bun organizator, are spirit de echipă și managerial, este curajos și perseverent, iar competențele lui depășesc aria picturii clasice și ajung până la muzică, design vestimentar și amenajări interioare.

A realizat pictură în tehnica frescă la bisericile din: satul Florica din Buzău, comuna Dumbrăveni din Vrancea, comuna Pechea din Galați, la biserica ”Sf. Gheorghe” din Buzău și la biserica ”Duminica tuturor Sfinților” din Constanța.Lucrări de pictură murală decorativă pe perete și tablouri decorative în unități Horeca din Buzău a realizat la: pizzeria Curtea Domnească, pizzeria El Padrino, restaurant Garden, pizzeria Maestro și altele. A realizat până în prezent peste 150 de icoane portabile și iconostase, peste 300 de portrete în glitter și peste 100 de picturi pe textile și ceramică.

Cursuri