Instructor

Mihaiela Grimbovschi Avramescu

Licențiată în Psihologie – Pedagogie la Universitatea București din anul 2000, membră a Colegiului Psihologilor din România de la înființarea acestuia, cu competențe în Psihologia muncii și organizațională, Psihologie aplicată în servicii și Psihologie clinică, membră a Asociației Psihologilor Atestați din România, formator la Institutul Național de Administrație, trainer acreditat, antreprenor, Mihaiela Grimbovschi Avramescu este în prezent psiholog și consilier de afaceri.

De-a lungul timpului, Mihaiela a participat ca speaker la numeroase evenimente, a prezentat lucrări științifice la foarte multe conferințe, atât de psihologie cât și de consiliere și dezvoltare personală, scrie articole pentru site-urile de specialitate și nu o dată a fost invitată de televiziunile locale la emisiuni în direct.

A făcut voluntariat în cadrul mai multor asociații predând în câteva școli din județul Buzău ore de dezvoltare personală și autocunoaștere, a acordat prim-ajutor gratuit persoanelor afectate de pandemie, acordă ședințe de terapie pro-bono persoanelor fără posibilități materiale, iar în prezent este voluntar al ISGU.

Mihaiela este și militar în rezervă. Și-a început cariera militară în urmă cu peste 30 de ani, atunci când a ales cursurile de formare pentru subofițeri sanitari. A lucrat în cadrul Batalionului 3 Geniu. Dar pasiunea pentru psihologie, după cum spune Mihaiela, a reușit să o întreacă pe cea de militar. Privind în urmă, Mihaiela crede că a urmat drumul pe care și l-a dorit. A ajuns în locul în care și-a propus și a făcut exact ce i-a plăcut și iubit, dar își propune să continue procesul de dezvoltare și evoluție pentru că este imens recunoscătoare pentru oportunitatea de a practica această meserie. De ce? Fiindcă, până acum, nu a cunoscut un sentiment mai împlinitor decât privilegiul pe care clienții i-l acordă atunci când împărtășesc ceea ce îi face profund umani. Fie că este vorba despre suferințe, reușite, obstacole sau orice alt aspect al vieții, se dedică cu tot sufletul să ajute oamenii să se reîntoarcă la calea lor, să îi susțină în călătoria de autodescoperire și evoluție, cu blândețe, empatie și uneori chiar umor.

Cursuri