Instructor

Mădălina Mănescu

Mădălina este instructor de yoga cu formare de 200H Hatha Yoga TTC, 100H Yin Yoga TTC, 100H Pranayama& Meditation TTC . Nu în ultimul rând, este instructor acreditat 100 H TTC Children’s Yoga Teacher în metoda școlii MIRADOR YOGA&CREATIVITY SCHOOL. Metoda Mirador presupune o practică yoga prin joacă, pentru că, înainte de toate, copiii au nevoie de joc și joacă.

A pornit studioul cu gândul de a crea o comunitate. Această comunitate s-a creat mai întâi în jurul studioului de yoga. Împreună cu cele care au trecut pragul studioului a creat un loc de siguranță, un loc în care să te relaxezi și să te descoperi. Este o comunitate mică, dar care crește organic și care are la bază principii comune. Crede în respect, în empatie și înțelegere. Aceste principii in care crede, stie ca sunt duse mai departe in comunitatea extinsă. A mers mai departe și a creat împreună cu partenerele ei un concept care se numește Sisters by Heart, www.sistersbyheart.com

Organizeaza retreat-uri unde vin cei care simt că au nevoie să se îmbogățească și să se descopere. Pentru ca a simtit nevoia să înțeleaga mai mult din ce se întâmplă cu mintea oamenilor, a inceput sa invete. A terminat o pregatire în hipnoterapie, iar de anul acesta a început și Facultatea de Psihologie. Visul ei este să duca mai departe aceasta comunitate și valorile sale și totodată să continue organizarea proiectelor care implică sănătatea emoțională a tinerilor.

A participat la un proiect organizat de Muzeul Județean, în care adolescenții au avut ocazia să se întâlnească și să facă diverse activități împreună,astfel copii au vazut ce înseamnă yoga si beneficia are. 

Crede cu putere că totul începe cu propria persoana și că este suficient să dăruiești ceea ce știi, măcar unui om. Știe că forța unei comunități este dată de fiecare dintre membrii ei si schimbarea este in puterea noastra.
 
Yoga a transformat-o pe ea , dandu-i curaj sa incerce , sa greseasca si sa o ia de la capat. Yoga a invat-o ce inseamna iubirea, acceptarea, bunavointa,. Yoga inseama si rabdare si incredere in fortele proprii. Tot ce ai de facut este sa inveti sa te asculti, sa iti intelegi corpul, mintea si inima si sa intelegi ca esti toate aceste lucruri impreuna. 
 

Cursuri

sănătate

180 lei

4 ședințe
4.9