4.8
50 minute

Limba franceză

50 lei

Cheerful girl with flag of France using laptop

Despre curs

La cursul de limba franceză copiii vor descoperi limba lui Asterix sau a lui Mbappe, vor afla lucruri interesante despre civilizația și cultura franceză.

Copiii vor fi fascinați de învățarea sau aprofundarea acestei limbi, vor învăța prin joc și vor beneficia de materiale special concepute pentru înțelegerea scrisă/orală sau pentru exprimarea scrisă sau orală.

Metodele folosite sunt moderne și pline de dinamism și creativitate, în funcție de vârsta și nivelul copiilor.

Temele propuse sunt variate si atractive, enumerăm :

– informatii personale 

– casa si camerele 

– corpul omenesc 

– mesele zilei, fructe, legume

– gramatică – verbe, numere, adjective, substantive și altele

Copii: 10 ani – 15 ani, grupă începători
SÂMBĂTĂ: 10:00 – 10:50
1 ședință – 45 lei
 
Copii: 10 ani – 15 ani, grupă aprofundare
SÂMBĂTĂ: 11:00 – 11:50
1 ședință – 40 lei

Instructor

Oana Bold este profesoară de franceză de peste 20 de ani la o binecunoscută și apreciată școală din Buzău. Activitatea ei este foarte diversă și complexă,dezvoltarea profesională și personală fiind foarte importante pentru ea .

Este o persoană care își iubește meseria și care dă dovadă de creativitate,inovație și empatie în tot ceea ce face.

Absolventă a Universității de Litere din Iași,a urmat de-a lungul carierei numeroase cursuri de perfecționare,a încheiat parteneriate cu alte instituții, precum Centrul Cultural francofon Buzău și a publicat multe studii de specialitate .

Pasiunea pentru franceză a insuflat-o și elevilor săi care au avut rezultate excepționale la olimpiade de franceza (3 calificări la Olimpiada Națională de Limba franceză) sau au urmat cursurile unui liceu /facultăți de profil.

Îi place să evolueze, să descopere metode noi prin care să își atragă, să motiveze copiii în învățarea limbii lui Jules Verne (Kahoot, quizziz, learning apps sau ed puzzle).