Instructor

Ene Florentina - Mihaela

Florentina Ene este prezentatoare a matinalului de radio din cadrul trustului Campus Media Buzău, absolventă a Facultății de ,,Jurnalism și Științele Comunicării’’ din cadrul Universității București, dar și proaspătă absolventă a programului de master ,,Jurnalism tematic’’.
Spiritul de artist și-a spus cuvântul încă din liceu, astfel cei patru ai de arta actorului au ajutat-o să aibă o dicție impecabilă, dar să scape și de emoțiile contactului cu publicul. 
 
Florentina este un spirit curios din fire, un bun coordonator cu spirit de echipă, dar și o persoană empatică și foarte ambițioasă, care crede că orice lucru bine făcut poate fi adus la stadiul de artă. 
 
A realizat o emisiune de seară la Radio România Actualități, ,,Serviciul de noapte’’, editare video la TVR1, Digi 24, dar și curs de fotojurnalism și fotografie de eveniment.
Florentina este un bun comunicator și captează cu ușurință atenția ascultătorilor prin timbrul vocal, dar și atenția la detalii, pe care o consideră elementul vital în domeniul jurnalismului. 
 
Pasiunea pentru radio și fotografie a învățat-o să transpună emoția prin diferite forme, dar de fiecare dată să transmită informația corectă. 

Cursuri