4.9
4 ședințe

Educație financiară - Banii pe înțelesul copiilor

200 lei

Ce vor învăța copiii?

De ce e nevoie de educație financiară?

Despre curs

Patru ședințe – 200 lei
JOI: 18:30 – 19:20
Copii între 13 ani și 18 ani

Instructor

Daniel este antreprenor cu un background de 10 ani în corporate banking, precum și 10 ani de consultanță de afaceri și financiară în sprijinul IMM-urilor.

Este autor a două cărți de educație financiară Salvează-ți Banii (2015), o carte manual de educație financiară și State of the Wallet BOOK (2017), care tratează detaliat dezvoltarea mentalității și controlul emoțiilor în relația cu banii din viața noastră.

În ultimii ani lucrat la dezvoltarea mai multor afaceri, o perioadă de 3 ani fiind concentrat pe dezvoltarea (ca partener) a unei companii de social media marketing – fiind responsabil de business development, sales, marketing, zona financiară, precum și atragerea unui investitor.

În prezent, Daniel continuă activitatea de consultanță de afaceri și financiară pentru IMM-uri, unde lucrează cu antreprenori, freelanceri și liber profesioniști, care doresc să-și creeze o fundație solidă a afacerii lor, astfel încât să crească mai departe în mod organic, fără a-și compromite valorile sau misiunea. În acest sens, Daniel este autorul programului Healthy Business Mentoring, un program de lucru intens 1:1.

În ultimii 2 ani și-a exercitat pasiunea pentru fotografie pornind o companie axată pe producția de conținut media (foto, video, text), adresată IMM-urilor care se mută în online sau își doresc o imagine mult mai bună în online, dar nu au bugete mari alocate în acest sens.