4.8
o ședință

Curs de animație pentru copii

50 lei

Funny clown with children play in the alphabet

Despre curs

Meseria de animator la petrecerile copiilor este în ascensiune în Buzău, de aceea am creat special pentru cei doritori acest curs.
În urma participării, pe durata a două luni, cursanții vor învăța tot ceea ce este necesar pentru a deveni un animator de succes!
Veți fi introduși în tainele animației de Zabi Tudor, animator socio-educativ, cu experiență în domeniu de peste zece ani.
La sfârșitul celor două luni de training, cursanții vor primi diplomă acreditată de animator socio educativ, dar și posibilitatea de a activa în domeniu, în echipa de animație a lui Zabi Tudor sau pe cont propriu.
Noțiuni de pictură pe față, modelaj de baloane sau pregătirea personajului sunt câteva dintre lucrurile pe care le veți învăța pe durata acestui curs.

ȘEDINȚA – 50 lei
VÂRSTA: 18 ani – 35 ani
LUNI: 18:30 – 20:30
MIERCURI: 18:00 – 20:00

Instructor

Zabi Tudor este animator pentru copii și instructor de teatru. A studiat actoria și începând cu anul 2008 se implică în diferite proiecte teatrale organizate în orașul Buzău. În 2010 descoperă animația la petrecerile copiilor și se dedică exclusiv acestei activități! Sunt peste 500 de personaje pe care le-a însuflețit de-a lungul timpului deținând momentan 270 de costume!
Zabi Tudor crede în propria filozofie în ceea ce privește animația, și, anume că, trebuie respectat copilul, acestuia oferindu-i-se servicii de calitate, seriozitate dar mai ales multă, multă iubire! 
Nelipsită de la petrecerile pentru copii, Zabi întreține atmosfera cu jocuri care de care mai antrenante și mai trăsnite, aducând plusul acela de energie și vibe pozitiv de care are nevoie orice eveniment!
Pe lângă petrecerile pentru copii, aceasta predă și cursuri de actorie în mediul privat, atât pentru copii cât și pentru adulți!
Deasemeni, activează ca actor în diferite proiecte TV, seriale românești, reclame, iar în curând o vom putea vedea pe micile ecrane la un renumit show de talente.