Instructor

Corina Ștefan

Corina Ștefan este autor și expert în comunicare.  A făcut doi ani la secția ”informatică” la Traian Vuia, apoi a continuat la un liceu la real, primul liceu ”comprehensive” din Londra.  A ales o facultate la filologie și a încheiat studiul clasic cu un master în comunicare și PR. Corina a continuat să învețe să să se perfecționeze, urmând cursuri de: scriere pentru web, SEO, uzabilitate, management strategic, scriere creativă, copywriting pentru publicitate, public speaking și filosofie aplicată.

Corina are certificări de trainer, analiză și evaluare comportamentală (un fel de profiler 😀 ) și, mai nou, de life coach și business coach.
   

Cu ce se ocupă Corina?

Este content strategist, copywriter, SEO content writer, administrator, online media buyer și fondatoarea iXpr. Este un om modest și spune despre ea că este om, înainte de a fi specialist în orice.

Pasionată de turism, Corina a făcut cursuri de manager în turism și ghid național și a lansat proiectul *turism accesibil*. Prin acest proiect, unic la acea vreme în România, a făcut pasul de la angajat la antreprenoriat social.

Corina a petrecut ani din viață cu mâinile ascunse în buzunar și și-a spus of, nu are importanță. A dat vina, a strigat, a pretins. A muncit mult până la somatizare. A văzut că nu aceasta e calea și a devenit atentă. A început să facă lucruri. A fost nevoită să învețe să se accepte. Multă vreme a luat ce trăia ca pe o luptă. O luptă care căuta vinovați, învinși și învingători. Dar oare este viața o luptă? Atunci a deschis ochii, s-a uitat înăuntru și a început să învețe să trăiască cu ea, dincolo de lupte. Corina a descoperit că este suma oamenilor care o înconjoară și călătoria experiențelor sale. A învățat și a acceptat. Iar multe dintre aceste etape le-a adunat în gânduri și povești. Și astfel a luat naștere Cartea despre acceptare.

Cursuri

Dezvoltare personală

420 lei

6 ședințe
4.9
Dezvoltare personală

300 lei

6 ședințe
4.9